Επιλογή Γλώσσας: GR EN
DentalSleepMed.gr - Αντιμετωπίστε τώρα την Υπνική Άπνοια & το Ροχαλητό
DentalSleepMed.gr - Αντιμετωπίστε τώρα την Υπνική Άπνοια & το Ροχαλητό
μασελακι υπνου για το τριξιμο των δοντιων, ροχαλητο και υπνικη απνοια
Ήσυχος ύπνος

Τον έχουμε  περισσότερο ανάγκη από ποτέ,

γιατί να μη τον εξασφαλίσουμε;
Ενοχλούνται οι γύρω σας από το ροχαλητό σας;

στην πλειοψηφία των περιπτώσεων

οφείλεται και στην χαλάρωση του μυικού τόνου.
Προβλήματα ύπνου και αϋπνίας;

μπορούμε να σας βοηθήσουμε

να βρείτε το πραγματικό αίτιο.
Κακός ύπνος;

μπορεί να οφείλεται σε διαφορετικά αίτια απ' οτι εσείς πιστεύετε.

Ιατρικός - Οδοντιατρικός Τουρισμός
Αρχική » Ιατρείο » Ιατρικός - Οδοντιατρικός Τουρισμός
Ποντικονήσι
ΠοντικονήσιΠαρθενώναςΣαντορίνηΚουφονήσια
Γιατί να επιλέξετε Οδοντιατρική θεραπεία και επίσκεψη στην Ελλάδα;

Η Ελλάδα είναι μια χώρα που έχει να προσφέρει πάρα πολλά στους επισκέπτες της . 
Υπέροχα ορεινά τοπία, εκατοντάδες μίλια εκπληκτικής ακτογραμμής, πολλά μοναδικής ομορφιάς νησιά, υπέροχες παραλίες, η εκπληκτική ελληνική κουζίνα, τα γραφικά ταβερνάκια και καφέ, σε συνδυασμό με την πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά, κάνουν την Ελλάδα μια τέλεια επιλογή παραδεισένιων διακοπών (χειμώνα - καλοκαίρι). 

Ιστορικά η Ελλάδα έχει παράδοση από αρχαιοτάτων χρόνων στην αντιμετώπιση και θεραπεία των προβλημάτων υγείας των ανθρώπων. Ο  Ιπποκράτης φτιάχνει το πρώτο Ασκληπιείο στη νήσο Κω και μετά  δημιουργούνται Ασκληπιεία σε διάφορα μέρη, σε υπέροχες τοποθεσίες.
Η παράδοση αυτή συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες.
Οι Έλληνες οδοντίατροι αποκτούν άριστη και υψηλού επιπέδου επιστημονική εκπαίδευση, μετά από αυστηρές εισαγωγικές αλλά και ενδοπανεπιστημιακές δοκιμασίες στα Ελληνικά Πανεπιστήμια.
Από παράδοση επίσης όλοι οι Έλληνες μαθαίνουν ξένες γλώσσες και έχουν έτσι την δυνατότητα επικοινωνίας και ενημέρωσης από την παγκόσμια βιβλιογραφία.
Μη αρκούμενοι όμως μόνο σε αυτά, συνεχίζουν με μεταπτυχιακές σπουδές στα καλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού. Εξειδικεύονται σε όλους τους κλάδους της Οδοντιατρικής και αναζητούν νέες τεχνολογικές εξελίξεις, που εφαρμόζουν στα σύγχρονα οδοντιατρεία τους.

Ηρώδειο θέατροΗ γεωγραφική θέση και το κλίμα της χώρας κάνουν ιδανικές τις συνθήκες για συνδυασμό οδοντιατρικής θεραπείας και τουρισμού στην χώρα μας, από όλα τα μέρη του κόσμου, κάτι που γινόταν από τα αρχαία χρόνια με τα γνωστά σε όλους Ασκληπιεία. Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, βρίσκεται σε ίση απόσταση μεταξύ της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής. Είναι ένας από τους πλέον προτιμώμενους, ασφαλείς και ευχάριστους τουριστικούς προορισμούς, που προσφέρουν μια ποικιλία από επιλογές διακοπών στον επισκέπτη της!

Η πολιτική και φιλοσοφία του ιατρείου

Το ιατρείο, ακολουθώντας πιστά την παράδοση που προαναφέρεται, παρέχει την δυνατότητα υψηλής οδοντιατρικής περίθαλψης, σε συνδυασμό με τουριστικές διακοπές, σε Έλληνες και Ξένους επισκέπτες σε όλους τους τομείς όπως η εμφυτευματολογία, η ενδοδοντία, η γναθοχειρουργική, η περιοδοντολογία, η χρήση οδοντιατρικών λέιζερ, η λήψη και επεξεργασία βλαστοκυττάρων από τα νεογιλά δόντια, η οδοντιατρική αντιμετώπιση της υπνικής άπνοιας και του ροχαλητού, που αντιμετωπίζονται όλα με μεγάλη επιτυχία.
Ειδικότερα σε προβλήματα υπνικής άπνοιας και ροχαλητού, στα οποία το ιατρείο έχει την απόλυτη εξειδίκευση, παρέχεται ολοκληρωμένη σύγχρονη αντιμετώπιση και κατά προτεραιότητα στους εκτός Αθηνών ασθενείς.
Η διασύνδεση του ιατρείου με τις εταιρείες HEDECA και ELITOUR, που δραστηριοποιούνται στο Ελληνικό και Διεθνή χώρο του Ιατρικού Τουρισμού, παρέχει επί πλέον διευκολίνσεις και στους εκτός Ελλάδος ασθενείς.