Επιλογή Γλώσσας: GR EN
DentalSleepMed.gr - Αντιμετωπίστε τώρα την Υπνική Άπνοια & το Ροχαλητό
DentalSleepMed.gr - Αντιμετωπίστε τώρα την Υπνική Άπνοια & το Ροχαλητό
μασελακι υπνου για το τριξιμο των δοντιων, ροχαλητο και υπνικη απνοια
Ήσυχος ύπνος

Τον έχουμε  περισσότερο ανάγκη από ποτέ,

γιατί να μη τον εξασφαλίσουμε;
Ενοχλούνται οι γύρω σας από το ροχαλητό σας;

στην πλειοψηφία των περιπτώσεων

οφείλεται και στην χαλάρωση του μυικού τόνου.
Προβλήματα ύπνου και αϋπνίας;

μπορούμε να σας βοηθήσουμε

να βρείτε το πραγματικό αίτιο.
Κακός ύπνος;

μπορεί να οφείλεται σε διαφορετικά αίτια απ' οτι εσείς πιστεύετε.

Συνδυαστική Θεραπεία
Αρχική » Θεραπεία » Συνδυαστική Θεραπεία
Στο ιατρείο μας, βασική μας αρχή μας είναι η διαχείριση του ύπνου με θέματα που σχετίζονται με διαταραχές της αναπνοής τους,  στον βαθμό που οι ασθενείς μας θα μας αφήσουν.
Αυτό σημαίνει ότι θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε αριθμό αναπνευστικών επεισοδίων τόσο χαμηλό, ώστε οι ασθενείς μας να έχουν τις μικρότερες αρνητικές επιπτώσεις από τη διαταραχή τους. Ιδανικό είναι να έχουν λιγότερα από πέντε αναπνευστικά επεισόδια την ώρα. Οι μελέτες δείχνουν ότι οι ιατρικές συνέπειες της ασφυξίας ύπνου σχεδόν εξαφανιστεί σε αυτό το επίπεδο.
 
Οι περισσότεροι από τους χρήστες CPAP που είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή όλο το βράδυ και κάθε βράδυ, έχουν καλά αποτελέσματα.
 
Πολλοί επίσης χρήστες του ενδοστοματικού νάρθηκα έχουν  και αυτοί καλά αποτελέσματα. Ωστόσο, ένας σημαντικός αριθμός ασθενών που χρησιμοποιούν CPAP, όπως και ασθενείς που έχουν υποστεί χειρουργική επέμβαση ως θεραπεία και ορισμένοι χρήστες ενδοστοματικού νάρθηκα, εξακολουθούν να έχουν ένα σημαντικό αριθμό  αναπνευστικών επεισοδίων.
 
Για την επίτευξη του στόχου μας για την πλήρη διαχείριση, μερικές φορές είναι απαραίτητο να συνδυαστούν θεραπείες. Αυτό μπορεί να σημαίνει συνδυασμός χειρουργικής θεραπείας με συσκευή CPAP ή συνδυασμός ενδοστοματικού νάρθηκα με χειρουργική επέμβαση.
Πολλές φορές από μόνη της, η χειρουργική επέμβαση  δύσκολα θα πετύχει ένα πλήρως αποδεκτό αποτέλεσμα. Ωστόσο, συνδυάζοντας τη χειρουργική επέμβαση με την θεραπεία με ενδοστοματικό νάρθηκα, μπορεί να επιτευχθεί  συχνά μια πολύ σημαντική μείωση εκδηλώσεων αναπνευστικών προβλημάτων.
 
Το ιατρείο συνεργάζεται στενά με τους ασθενείς για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής τους, με τη διαχείριση των διαταραχών τους στο επίπεδο της δυσκολίας προσαρμογής του κάθε ασθενούς προσωπικά, μαζί με ειδικούς ιατρούς ΩΡΛ, Πνευμονολόγους, και κέντρα μελέτης ύπνου.
 
Θεραπεία Hybrid
 
Η Υβριδική θεραπεία χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό από του στόματος χρήσης της συσκευής CPAP. Αυτή η θεραπεία εξαλείφει τη μάσκα αφού η παροχή αέρα είναι συνδεδεμένη στην στοματική συσκευή. Η Στοματική συσκευή επιτρέπει πολύ χαμηλότερες πιέσεις αέρα που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί. Ως αποτέλεσμα, οι περισσότεροι ασθενείς βρίσκουν πιο αποδεκτή αυτή τη μέθοδο.